Вітаємо з 24-річницею з дня заснування концерну «Електрон»!

26.06.2015

Правління і Наглядова рада вітає всіх акціонерів та працівників підприємств ПАТ «Концерн-Електрон» з 24-ю річницею з дня заснування нашого Товариства!

 

Свою чергову річницю «Концерн-Електрон» зустрічає у надзвичайно складний час. Україна переживає найважчий період своєї новітньої історії. Перед нашою країною і перед усім українським народом постали доленосні виклики і величезні військові, політичні, економічні та соціальні проблеми.

 

Як і уся наша держава, наше Товариство проходить період суворих випробувань на стійкість і міцність. Нам не вперше доводиться долати труднощі. Правління та Наглядова рада впевнені, що завдяки підтримці акціонерів, згуртованій і самовідданій праці персоналу усіх підприємств наш «Концерн-Електрон» переживе ці складні часи та в повній мірі реалізує свої амбітні стратегічні проекти і далекосяжні плани та забезпечить подальший розвиток нашого акціонерного товариства.

 

Вітаючи акціонерів та працівників Товариства з 24-річницею з дня заснування, Правління та Наглядова рада висловлює глибоку і щиру вдячність всім акціонерам й працівникам підприємств «Концерн-Електрону», бажає усім доброго здоров`я, сил і наснаги у праці й житті. Нехай збуваються всі ваші мрії і якнайшвидше настане мир та спокій в нашій країні, а у ваших серцях і оселях запанує щастя, затишок й добробут.

 


-->